HD slangen.

Diverse soorten slangen hebben wij op voorraad, voldoen aan de norm EN559, zijn leverbaar met verschillende binnendiameters en leverbaar van 1 mtr. tot een lengte van maximaal 50 mtr.

Propaan slang                               gereedschapwand_3_009
leverbaar in 6 mm. en 8 mm. binnendiameter.

Zuurstofslang enkelvoudig           gasslangen_006
leverbaar 4 mm. en 6 mm.

Twin-slang                                       gasslangen_004
twin-slang of aan elkaar gevulcaniseerd slang is leverbaar in de uitvoering; zuurstof / acetyleen 6-9, zuurstof / acetyleen 9-9, zuurstof/ propaan 6-8

Propaanslang met aansluiting        gasslangen_002
propaan slang is leverbaar met aangeperste aansluitmoeren. uitvoering, 2 x 1/4″links wartel in de lengte 1 mtr. uitvoering, 2 x 3/8″links wartel in de lengtes 1.5 – 3 – 5 en 10 mtr. uitvoering, 1 x 1/4″links wartel en leidingkoppeling 8mm. lengte 50 cm.

Hoge druk leidingslang                    gasslangen_009
hoge druk leidingslang met aangeperste aansluitwartels 1/4″rechts

Overvulslang/leiding                         gasslangen_010
Overvulslang zijn uitgevoerd met hoge druk slang ommanteld met een RVS mantel, voorzien van breekkabel en een manometer om de druk te kunnen controleren. Leverbaar voor zuurstof, helium, stikstof, argon en menggas.

Manyfold en koppelslangen              gasslangen_011
Om meerdere propaanflessen aan elkaar te kunnen koppelen is dit o.a. mogelijk middels een manyfold. De manyfolds zijn leverbaar met 2 – 3 en 4 aansluitpunten. De aansluitpunten zijn afsluitkranen met dezelfde schroefdraad als de propaanflessen. Middels koppelslangen worden de propaanflessen aangesloten op de manyfold, waarna de keus aanwezig is om 1 – 2 of alle aangesloten propaanflessen te openen voor gebruik.